Aktiv på Dagtid

 
 
 Hva og for hvem?
 

Aktiv på Dagtid Bærum er for deg som bor i Bærum kommune, er mellom 18 og 67 år, og som står helt eller delvis utenfor arbeidslivet eller er bruker av Frisklivsenteret i Bærum. Timeplanen består av et godt utvalg fysiske aktiviteter, hvor flesteparten av timene foregår i Friskis&Svettis sine lokaler på Avløs. Du trenger ikke å ha tidligere erfaring med trening eller være i god form når du begynner. Treningene er lett å tilpasse ditt nivå.

Hvordan bli deltaker i Aktiv på Dagtid (ApD) Bærum?

Du kan møte opp på en aktivitet og prøve før du bestemmer deg om du vil benytte treningstilbudene i ApD. Du må fremvise dokumentasjon på at du mottar en form for ytelse fra NAV (f.eks. sykemelding, utbetalingsblankett, vedtak e.l.) eller er bruker av Frisklivsenteret når du kjøper ApD aktivitetskort. Aktivitetskortet kjøpes i resepsjonen på Friskis&Svettis Avløs på dagtid.

ApD aktivitetskort gjelder kun for timene som er listet i ApD timeplan (se link under). Vil du delta på flere av aktivitetene til Friskis&Svettis, kan du kjøpe et klippekort til halv pris. Ta kontakt med resepsjonen på dagtid for mer informasjon.

Egenandel: Tren så mye du vil for kr. 400,- / året.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med Friskis&Svettis Bærum på dagtid 67807600 , barum@FriskisSvettis.no / anne.ottestad@friskissvettis.no
eller følg med på Facebook: www.facebook.com/apdbarum
 
Timeplan våren 2018 (3. januar til 15. juni) finner du her: Plakat ApD vår 2018
 


Sist endret av: Anne Ottestad. Sist endret dato/tid: 05.02.2018 14:31:28

Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #95